torsdag den 17. februar 2011

Unawatuna 10








GÅTUR TIL GALLE.

For adspredelsens skyld og for at give vores stakkels maveskind en solfri dag, tog vi i går en spadseretur langs den skrækkeligt trafikerede hovedvej ind til Galle, så vi kunne få lidt motion, og jeg kunne shoppe lidt.
Der er altid en masse usædvanlige ting, der falder i øjnene på sådan en tur..... bl.a. så vi i en af byens ildelugtende, åbne spildevandsrender inde ved markedet en knap 2m lang stakkels (kloak)varan, der nok må leve hele sit liv i disse uhumske, stinkende omgivelser.
På mange måder en ligeså sørgelig skæbne, som de mange magre, forhutlede tiggere, vi møder på vores vej sådan en dag; selvom vi ikke kan ændre deres tilværelse, kan vi alligevel godt gøre dem en lille glæde ved at give dem en pengeseddel. Det bliver modtaget med stor taknemmelighed.

Inde i Galle Old Town løb vi (selvfølgelig!) på AM og Konny, så vi besluttede sammen at gå op til "Lady Hill" – et lækkert hotel i en gammel burghervilla fra hollændernes tid beliggende højt oppe over byen.
Efter en sveddrivende og stejl march op ad en lille snoet vej nåede vi op til hotellet og videre op ad alle trapperne til baren på 5. sal, hvor vi blev belønnet med en forrygende udsigt ud over Galles røde tage og grønne bagland – men den velfortjente iskolde øl fik vi ikke.....

På Muhammeds fødselsdag må der ikke serveres spiritus!!!

Han havde fødselsdag i går den 16.02.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar