mandag den 1. februar 2010

Dag 11,12 eller 13?





I dag har vi ligget nede paa stranden ud for Lucky Tuna og läst og solet og badet.

Ind imellen gaar man en bette tur for at blive tör og gaar hen til Konny og AM paa Thaproban og siger hej – de gör det samme!! Men omvendt!!

Hen paa eftermiddagen kunne vi se, at det trak op til noget vejr eller nok snarere uvejr! Det var nästen helt sort nordefter, saa vi fik pakket sammen i en fart og tilbagelagde hurtigt det lille stykke vej, der er fra stranden til Nor Lanka – det er faktisk slet ikke nogen bagdel ,at Nor Lanka ikke ligger paa selve stranden, men derimod 2 minutters gang derfra .

Tjek Tripadvisor.http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g644047-d842290-r54616043-Nor_Lanka_Hotel-Unawatuna.html#CHECK_RATES_CONT

Det er saa dejligt at komme väk fra alt strandlivet med flyvende sälgere og andet godtfolk, der vil noget fra een og väk fra larmen fra baade bölger og fra diverse strandbarers discomusik og väk fra den brändende sol, hjem til Nor Lanka og vores lille balcony, der vender mod nord ud mod et lille stykke regnskov, hvor der ganske vist gaar et par magre smaa köer og grässer, men hvor der osse bor en stor flok pink faced langurer – det er en slags aber med meget lange haler – oppe i de höje träer, sammen med masser af farvestraalende fugle og smaa vävre palmeegern, somme tider en stor varan og somme tider et desmerdyr nede paa bunden, saa det er en hel zoo vi bor i!

Vi var lige akkurat kommet hjem, saa bröd et kämpe tordenvejr lös og det bare tonsede ned, saa en dansk regnmaaler ville have kapituleret efter mindre end 20 min.
Vi satte os paa balkonen og kiggede paa langurerne , de bare sad og skuttede sig og spiste vaade blade og lignede til sidst reverenter talt druknede mus – XL!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar