onsdag den 3. februar 2010

Dag 21, maaske....?


Billedet er taget fra vores altan ud i den lille regn(e)skov bagved!


I dag hen paa eftermiddagen trak det igen sammen til uvejr; vejret opförer sig nöjagtig som i regntiden til trods for, at det skulle väre törtid nu – sidste aar paa samme tid fik vi 10 minutters regn paa de to maaneder vi var her!
Himlen blev tung og blysort og regnen, der startede med enkelte spredte, store draaber, blev i löbet af ingen tid til et nästen uigennemsigtigt täppe af vand, der bare vältede ned, lynene stod närmest i kö for at komme ned og hele tiden laa tordenen bagved, som en dyb vred brummen med skiftende lydstyrke.
Vi forsögte at tälle mellem lyn og torden....men det var umuligt at finde ud af, hvilket lyn, der hörte til hvilket tordenbrag, der var bare en uophörlig blinken og bragen.
De store oksefröer kväkkede med en intensitet ,som tog de kampen op med tordenbragene og masser af andre mindre fröer og padder gav deres besyv med paa en anden frekvens og ovenover i lydbilledet kom saa cikaderne med deres skingre monotone lyd. Vi kunne faktisk nästen ikke faa örenlyd, som vi sad der ude paa vores lille altan og undredes over sceneriet.
Näste morgen laa der blankt vand nede i skovbunden og den lille ko gik rundt og sjoskede; der er sikkert osse en masse slanger, der er blevet tvunget ud af deres huller af vandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar