fredag den 20. januar 2012

1. Sri Lanka jan.-feb. 2012





Efter en meget behagelig togtur på 1.kl (special price internet!) ned gennem Tyskland fra Flensborg til Frankfurt med IC expres, der kører over 200km/t og en hyggelig medbragt picnic med kold rosé og en pastramisandwich nåede vi direkte til Frankfurt Lufthavn hen på eftermiddagen.
Sri Lanka har lavet nye visumregler for at få fat i endnu flere 'yankee dollars'; før skulle man først betale visum ved ophold over 30 dage, 30€ pro.pers.
Nu fik vi at vide i Frankfurt, at hvis vi betalte 35€ der, ville vi slippe for at stå i kø i Colombos Bandaranaike Int. Airport -vi skal være der under 30 dage denne her gang.
Så vi betalte naturligvis – og alligevel blev vi sendt fra den ene kø i 'immigration' til den anden i Colombo. Ingen havde tilsyneladende styr på noget som helst og deres computere hang, bureaukrati, bureaukrati....blodtrykket var højt og blodsukkeret tilsvarende lavt, da vi endelig efter halvanden times venten kunne træde ud i 30 graders fugtig varme og en flink smilende chauffør, der skulle køre os de 150km ned til Mirissa i det sydlige Sri Lanka.

Vi fandt aldrig ud af, hvorfor vi skulle betale 35€ i Frankfurt, vi fik kun kvittering for 20US!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar