tirsdag den 29. november 2011

7. Sydafrika





I går efter golf kørte vi en tur op til den fine, lille ferieby Paternoster med alle de maleriske hvidkalkede huse med blå eller lysegrønne døre/vinduer. Det er lidt ligesom et Mykonos eller Symi transponeret til en anden verdensdel.
Der kan man få 'kreef', rock lobsters – de er ganske vist ulovligt fanget af fiskere, der ikke har licens dertil, men vi har trods flere forsøg endnu ikke fundet et sted, hvor vi kan købe de legale... På parkeringspladsen nede ved stranden er der masser af kreefsælgere, ja, bare man holder stille i Paternoster bliver man nærmest overfaldet af ivrige sælgere.
Vi købte 10 hummere til 100ZAR=10€, jeg ved ikke om det var dyrt eller billigt, men lækre var de, da de havde være en tur på braai'en.
I morgen er sidste golfdag i Langebaan og torsdag d.1.dec. kører vi herfra til Cape Town, afleverer den udmærkede Toyota Corolla, vi ikke har kørt mere en et par tusind km i, og sætter os til at vente i lufthavnen. Vi skal flyve med BA 20.50 over London og er i Hamburg næste formiddag 10.30.
Og nu glæder vi os osse til at komme hjem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar