mandag den 24. oktober 2011

2. VW Amarok





I morges fik vi leveret vores bil fra Europcar, en rigtig sydafrikansk „bakkie“, dvs. 4x4W med et lukket lad, - det er en helt ny hvid VW Amarok – en superfed bil, som vi kan køre gennem Kalahari Ørkenen med, som udlejeren sagde!
Helt så galt går det nok ikke, men vi skal nok komme ud at køre i sand, det kan nok nærmest ikke undgås i Namibia!
Vi startede blidt i dag med den brede asfalterede hovedvej B1 sydpå til Mariental med en lille afstikker ind til Hardap Dam, Namibias hovedvandreservoir med en kæmpe dæmning og masser af svømme – og vadefugle, bl.a. nogle store pelikaner, som sad højt oppe på en klippeknold og blafrede med næbposerne for at skaffe sig lidt afkøling i den brændende hede.
Vi afsluttede besøget ved Hardap med en lille terræntur ind i et game reserve, hvor vi ikke så de sorte næsehorn, som angiveligt skulle bo derinde, kun et par kuduantiloper og de allestedsnærværende smukke og elegante springbukke – bush'ens „McDonald“ som en ranger engang fortalte os – det er dem, der er mad til alle rovdyrene!
Vi overnattede i et lille fint køligt stenhus på Kalahari Farmhouse efter at have nydt en herlig tre-retters menu med bl.a. grillet oryksantilope og til dessert en syndigt lækker Apfelstrudel med varm vanillecreme!
- Tænk at have boet i Tyskland i over 40 år og så først nu få tysk Apfelstrudel....i Namibia!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar